Everything about درمان بیماری پروانه ای خیراندیش
Everything about درمان بیماری پروانه ای خیراندیش
Blog Article
البته نباید روی ناف فشار بیارید .این کار هم باد شکم بچه رو خالی میکنه هم باعث میشه راحت مدفوع کنه اگه شکمش سفت شده باشه .یا حرکت دست از بالای معده به سمت پایین هم کمک میکنه .روغن زیتون واقعا معجزه میکنه امتحانش ضرر نداره.
البته از گریه هاش کم شده اما همچنان نفخ و باد شکم داره. کولیک ایز و پدی لاک ، عرق نعنا و نبات و….تاثیر چندانی نداره
وااااااقعا نتیجه داد و چند شبه در آرامش می خوابیم و خیلی آروم شده.لازمه بگم هیچ دارویی روش اثر نداشت و مامانش رژیم غذاییشو رعایت می کرد. لطفا از گریه کردنش نترسید و بذارید کم کم به این نحوه خوابیدن عادت می کنه.حتی تو خارج از کشور دستگاهی برای ایجاد فشار به روده نوراد به نام نگهدارنده کولیک وجود داره
خوب است بدانید تاولها در لایه درم شکل میگیرند. بیماری اتوزوم غالب، اغلب خفیف میباشد و تاولها در قسمت آرنج، پا و دست به وجود میآید و این امکان وجود دارد که به دیگر نقاط نیز گسترش پیدا کند.
تاول و زخم مکرر می تواند موجب ادغام انگشتان شود یا موجب خم شدن learn more here غیر عادی در مفاصل شود.
این رایج ترین شکل آن است. مشکل در لایه بیرونی پوست رشد می کند و عمدتاً کف دست ها و پاها را آلوده می کند. تاول ها معمولاً بدون زخم التیام پیدا می کنند.
اکثر گونههای بیماری پروانه ای به صورت ارثی منتقل میشوند و معمولا در دوران نوزادی یا اوایل کودکی بروز پیدا میکنند، اما در برخی افراد علائم ممکن است تا دوران بلوغ یا بزرگسالی ظاهر نشود.
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد تاولهای جدید است.
این می تواند منجر به آسیب های جدی، نقص بدنی، و معلولیت شود.
مشکل در دفع مدفوع ممکن است موجب به وجود آمدن تاولهای دردناک در قسمت مقعد شود.
همچنین داروی گریپ واتر یا گریپ میکسچر را در صورتی که دکتر تجویز نکرده مصرف نکنید.
بیماری پروانه ای معمولاً به ارث می رسد. ژن بیماری می تواند از طریق یک والد منتقل شود، که این بیماری (ارث اتوزومال غالب) را دارد یا ممکن است از هر دو والد (ارث اتوزومال مغلوب) برسد، یا به عنوان یک جهش جدید در فرد آسیب دیده وجود داشته باشد که می تواند ظاهر شود.
وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.
برای مثال شنا یک نوع فعالیت مناسب برای کودکان مبتلا به انواع خفیف بیماری پروانهای میباشد.